Облаштування дитячих майданчиків міста закритими пісочницями з дахом На реалізації

Доданий
04.05.2018
Номер
2
Комунальне господарство

Відкриті пісочниці являються туалетом для безпритульних песиків і котиків, і не тільки для безпритульних. Кількість екскрементів, котрі залишають там тварини, просто шокує. Це все дуже шкідливо для здоров`я! Необхідно замінити відкриті пісочниці на закриті (з кришкою та дахом), а також замінити пісок. До того ж дах буде захистом від дощу, а також від палючого сонця влітку.

Автор проєкту
Бюджет
150 065 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Южне

Опис

Проблема

Проблема заключається в тому, що відкриті пісочниці є шкідливими, навіть небезпечними. Дворові тварини (а їх у нас багато), а інколи і домашні улюбленці, постійно випорожняються у дитячі пісочниці. Те, що залишають після себе тварини, є дуже небезпечним для здоров`я людей. Кількість випорожнень просто шокує. Пісок у жахливому стані, а часто і самі пісочниці у поганому стані. Діти, котрі граються в пісочницях, легко можуть занести шкідливого паразита в організм, або ж ту чи іншу інфекцію, яку залишив після себе котик чи песик. Тому дану проблему потрібно вирішити запропонованим чином із заміною піску.

Мета проекту

Замінити відкриті дитячі пісочниці на закриті, саме на такі, котрі запропоновані у проекті. Таким чином ігри в пісочницях стануть значно безпечнішими для здоров`я наших дітей. Забезпечити дітей безпечними, зручними пісочницями. А також, що не менш важливо, замінити старий пісок на новий.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обгрунтування

Замінити відкриті пісочниці в тих місцях, котрі вказані в одному із документів, на закриті із дахом. Закриті пісочниці перешкоджатимуть тваринам (як дворовим, так і домашнім) випорожненню в пісок, таким чином пісок буде більш безпечним та чистим. А дах буде захистом від пекучих сонячних променів влітку, а також від попадання вологи. Нагадаю про важливість оновлення піску.

Для кого цей проект

Проект здебільшого для наших дітей, а також для всіх тих, хто буде гратись в пісочницях. Варто сказати, що у нашому місті дуже велика кількість дітей грається у пісочницях.

План заходів з реалізації проекту

Роботи та послуги вказані у документі "Бюджет проекту", який прикріплено вище, там містяться детальні розрахунки.

Ключові показники оцінки результату проекту

Захист дітей від кишкових інфекцій, глистів тощо, котрі наявні наразі у відкритих пісочницях, так як у пісочницях велика кількість випорожнень, котрі залишають після себе тварини.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Пісочниці повинні відповідати вказаним параметрам (документ з параметрами прикріплений). А також важливо звернути увагу на те, що старі відкриті пісочниці необхідно демонтувати (адреси вказані), а на їх місці встановити закриті з дахом. А старий пісок замінити на новий.

Приклади (кейси) схожих рішень (в інших містах)

Безпечні пісочниці для малят дошкільного віку у Миргороді, але тут трохи інакші пісочниці, і вони націлені на дитсадки у даному проекті: https://initiativ.e-dem.in.ua/myrhorod/in/View/22

Фотографії