Є перші проекти на голосування!

Робоча група з питань бюджету участі відібрала перші проекти для розміщення в електронній системі для голосування

Відбулося друге засідання робочої групи з питань бюджету участі у місті Южному. На засіданні були присутні автори проектів  за виключенням одного (цей проект теж був на доопрацюванні, тому перенесено його розгляд на 01.06. 2018р. ). Практично усі автори, так чи інакше  виправили та узгодили неточності у своїх проектах та захищали свої ідеї в залі засідань.

Робоча група працювала з кожним проектом у відповідності до Положення про бюджет участі: 1) перерка проектів відповідність законодавству України та правильне заповнення полів проекту в електронній системі "Громадський проект"; 2) кожне профільне управління ЮМР надало  ЗВІТ про аналіз відповідності проекту Положеню про бюджет участі м.Южного по кожному проекту; 3) робоча група при розгляді для голосування рекомендувала авторам проектів уточнити деякі пункти своїх проектів; 4) на засіданні робоча група, шляхом голосування, більшістю голосів відбирала проекти на голосування.

Таким чином, станом на сьогодні (з деякими уточненнями бюджету проектів ) на голосування прийняті проекти (див. даний ресур) №2, №4, №5, №7, №9,  №10 та проекти №3, №13 - мають бути доопрацьовані авторами до 01.06.2018р до слідуючого засідання Робочої групи.

Нагадуємо УСІМ авторам, відпрацювати протокольні зауваження робочої групи у вказані терміни. 


МЕШКАНЦЯМ ЮЖНОГО - ГОЛОСУВАННЯ розпочинається 10 червня 2018 року для усіх відібраних проектів одночасно!!!

Підтримайте авторів та їх проекти. Один мешканець Южного старше 16 років може підтримати не більше 3 проектів.  РЕЄСТРАЦІЯ відкрита з 10.01.2018р.